Mavic® behoort al lange tijd tot de absolute top op het gebied van racefietswielen. Of je nu een lage klimmersset zoekt voor in de bergen of een hoge aerodynamische wielset voor de vlakke ritten, met Mavic grijp je nooit mis. In elk prijssegment bieden we een goede wielset aan. 

 

Voor bestelling van enkel voor- of achterwiel gelieve ons te contacteren evenals types die niet opgenomen zijn in de webshop.

Voor racefietsen

Mavic Aksium 19 velgrem

De Mavic Aksium wielset is het instapmodel van Mavic. Mavic heeft bij deze racefiets wielen vooral gedacht aan de rijeigenschappen en de veelzijdigheid. De Mavic Aksium wielen kunnen tegen een stootje en hun prijs-kwaliteit verhouding is ongeëvenaard.
De wielen zijn voorzien van straight pull spaken die zeer sterk en stijf zijn. De velgen zijn breder, dit zorgt voor een verbeterd comfort maar ook dat je kunt kiezen uit banden tot een breedte van 32 mm. De naven hebben een ongelooflijke duurzaamheid zonder snel onderhoud te hoeven plegen.

198,00 €

 • 1,9 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

Mavic Aksium 19 Disc

De Mavic Aksium Disc wielset is het instapmodel van Mavic ook in de schijfrem variant. Echter leveren deze wielen weinig in op betrouwbaarheid en kwaliteit. Mavic heeft bij deze wielset vooral gedacht aan de rijeigenschappen en veelzijdigheid waar de Aksium voor bedoeld is. De wielen zijn voorzien van 24 straight pull spaken in zowel het voorwiel als het achterwiel die zeer sterk en stijf zijn. De velgen zijn breder, dit zorgt niet alleen voor een verbeterd comfort maar ook voor meer stabiliteit. De industrielagers van de naven zijn misschien wel onderhoudsvrij maar moeten zo nu en dan wel vervangen worden.

235,00 €

 • 1,93 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

Mavic Aksium Elite UST Velgrem

De Mavic Aksium Elite UST racefiets wielen zijn een mooie vervanging voor je bestaande versleten wielen of eventueel als wielset in het voor- en najaar. De Mavic Aksium Elite UST velgen zijn lekker breed met een interne diameter van 19mm. Dit zorgt ervoor dat de wielen stabieler aanvoelen en bredere banden er mooier op aansluiten. De Mavic Aksium Elite UST wielen zijn voorzien van het UST systeem. Dit maakt het mogelijk om de banden tubeless te maken voor meer comfort, een lagere rolweerstand en minder kans op lekrijden.

(UST) Universal Standard for Tubeless. De velg is klaar om te rijden zonder binnenband. Velglint is hierdoor niet nodig. Het UST concept verbetert de tractie, controle en comfort en tevens vermindert het traagheid en lekke banden.

235,00 €

 • 1,78 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

Mavic Aksium Elite UST Disc

De Mavic Aksium Elite UST Disc racefiets wielen voor schijfremmen zijn een mooie wielset in het voor- en najaar. Zo kun je jouw mooie dure wielen besparen van slijtage door pekel, water en zand. De Mavic Aksium Elite UST DIsc velgen zijn lekker breed met een interne diameter van 19mm. Dit zorgt ervoor dat de wielen stabieler aanvoelen en bredere banden er mooier op aansluiten. De Mavic Aksium Elite UST wielen zijn voorzien van tubeless velgsysteem. Met tubeless banden maakt dit mogelijk om de banden tubeless te maken voor meer comfort, een lagere rolweerstand en minder kans op lekrijden.

(UST) Universal Standard for Tubeless. De velg is klaar om te rijden zonder binnenband. Velglint is hierdoor niet nodig. Het UST concept verbetert de tractie, controle en comfort en tevens vermindert het traagheid en lekke banden.

290,00 €

 • 1,79 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

Mavic Ksyrium UST Disc

De Mavic Ksyrium UST Disc racefiets wielen voor schijfremmen combineren lichtgewicht velgen met zeer goede remprestaties. Voeg daarbij het UST tubeless systeem aan toe en je hebt een zeer allround wielset. Ze zijn bijvoorbeeld ook uitermate geschikt voor onverharde paden. De Mavic Ksyrium UST Disc wielen rijden lekker in heuvelachtig terrein, ze klimmen gemakkelijk en geven je veel vertrouwen in de afdalingen. De wielset wordt compleet geleverd met vloeibare latex en Mavic Yksion Pro UST banden zodat je bespaard blijft van lekke banden.

330,00 €

 • 1,69 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

Mavic Ksyrium Pro UST Disc

De Mavic Ksyrium Pro UST Disc wielen zijn ideaal voor in heuvelachtig terrein, lekker licht en reageren direct bij het aanzetten. Deze wielset is voorzien van dikke aluminium spaken wat de kans op spaakbreuken voorkomt. De Mavic Ksyrium Pro UST Disc wielen kunnen dankzij de UST technologie van de banden en velgen tubeless gemaakt worden. Met tubeless rijden verhoog je het rijcomfort, verbeter je de rolweerstand en voorkom je lekke banden.

799,00 €

 • 1,65 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

Mavic Ksyrium Pro Carbon UST Disc

De Mavic Ksyrium Pro Carbon UST Disc racefiets wielen voor schijfremmen zijn lekker licht en remmen onder alle omstandigheden goed. Het gewicht van net boven de 1600 gram, maakt de Ksyrium Pro Carbon's uitermate geschikt voor in de bergen. Echter niet alleen in heuvelachtig terrein, maar ook op vlakke wegen zijn ze zeer responsief met aanzetten na bochten of met een sprint. De 32mm hoge half-hoge carbon velgen geven je een aerodynamisch voordeel ten opzichte van lage wielen. De Mavic Ksyrium Pro Carbon UST Disc wielen zijn dankzij de UST technologie tubeless te maken. Dit voorkomt lekke banden en verhoogt het comfort. De brede 21mm velg maakt het mogelijk om met buitenbanden te rijden van 25mm tot 32mm, wat ook weer bijdraagt aan het comfort. De Mavic Instant Drive 360 body grijpt snel aan met een engagement van 9 graden, waardoor je weer snel op gang kan trekken na een bocht. Een grote rubber seal zorgt voor weinig frictie en een goede afdichting.

1.054,00 €

 • 1,62 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

Mavic Ksyrium Pro Exalith

De Mavic Ksyrium Pro Exalith is een van de lichtste aluminium clincher wielsets verkrijgbaar. Nu met een bredere velg zodat bredere banden er beter op aansluiten. De Mavic Ksyrium Pro Exalith is ontworpen voor Gran Fondo racers, klimmers en weight weenies die de meeste van hun wielset vragen. De Ksyrium Pro Exalith is niet alleen ontzettend licht maar is ook zijdelings erg stijf, sterk en heeft dankzij het Exalith remoppervlak het beste remvermogen in alle omstandigheden. De ideale wielset om mee te kunnen klimmen en dalen.

945,00 €

 • 1,47 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

Mavic R-Sys SLR

Mavic R-Sys SLR licht en agiel – een Mavic wielset zonder compromissen als het op betrouwbaarheid aankomt. Daar dragen de volwassen TraComp holle carbonspaken aan bij, die voor veel stijfheid zorgen. Ze nemen zowel de trek- als de drukkrachten optimaal op. De zeer lichte QRM SL naaflagers worden bij de afmontage een voor een zeer nauwkeurig ingesteld en lopen op aluminium assen die achteraf met extreem weinig tolerantie worden afgesteld. Door het Interspoke-Milling 4D proces wordt het gewicht en de traagheid extra verlaagd, voor een merkbaar betere acceleratie, optimalere handling en hogere stabiliteit. De frezingen tussen de spaken en aan de velgflanken zorgen bovendien voor uitstekende aerodynamische waardes. Daarmaast hebben deze wielen samen met de Yksion Pro Link banden ook uiterlijk iets te bieden.

1.470,00 €

 • 1,29 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

Mavic Cosmic Elite UST Disc

De legendarische Cosmic Elite wielen zijn er nu ook in schijfremuitvoering.
De Cosmic Elite Disc wielen zijn de ideale instap in de wereld van de hoogwaardig wielen van Mavic. Het voor schijfremmen geschikte, 30 mm hoge en 24 mm brede NACA-velgprofiel zorgt voor de optimale balans tussen aerodynamica, een laag gewicht en goede rij-eigenschappen zoals een verbeterde stabiliteit bij zijwind. Bovendien kan door de road UST-tubeless compatibiliteit de rolweerstand nog eens verlaagd en het rijcomfort en bescherming tegen lekrijden verhoogd worden. De wandsterkte van de SUP-gelaste velgen biedt een optimale compromis tussen stijfheid, stabiliteit en een laag gewicht en de Instant Drive 360 freewheel zorgt voor versnelling zonder vertraging. Dit geeft de wielen een extra portie beweeglijkheid. De Mavic Cosmic Elite UST Disc is een top-instapmodel voor een discfiets met uitstekende performance.

398,00 €

 • 1,89 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

Mavic Cosmic Pro Carbon WTS

Mavic bewijst met de Cosmic Pro Carbon WTS wielen dat aluminium en carbon uitstekend gecombineerd kunnen worden om niet alleen wedstrijdrenners tevreden te stellen. Je kunt rekenen op topaerodynamica van het V-vormige carbonprofiel en tegelijkertijd vertrouwen op de robuustheid van de aluminium remflensen. Zo is deze wielset ook ideaal voor de training. De Yksion Pro banden passen in het concept van beweeglijkheid, aerodynamica en een laag gewicht.

905,00 €

 • 1,69 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Voor MTB