15. mei 2023
Een roze wolk
Een dikke proficiat voor Andreas Leknessund met zijn prestatie om 5 dagen in het roze te mogen rondrijden tijdens de Giro 2023. Andreas is één van de renners die we reeds meerdere jaren steunen sinds ze bij de jeugd aan de slag zijn en voor ons team hebben gereden.
28. oktober 2022
Voorbereiding Baan / Piste seizoen
'It's all about details' zeggen ze soms, wel dit klopt! De week een mooi paar tubes kunnen afleveren voor een topper. Er is geen andere fietsdiscipline waar snelheid, souplesse en lichtgewicht zo cruciaal zijn voor de prestaties van fietsbanden als de piste/baan. Wielrenners op Pista Oro wonnen 23 medailles op de Olympische Spelen van Tokio 2020 en 30 medailles op de UCI Wereldkampioenschappen baanwielrennen 2021 in Roubaix. Een verbluffend aantal! We hebben er nog een paar beschikbaar!
14. september 2020
Om lagers van zowel het wiel, kopserie als bottom bracket makkelijk op hun plaats te persen hebben we een pers gemaakt die dit alles mogelijk maakt. Enkel nog een kleurtje kiezen en hij is klaar voor gebruik.
11. januari 2020
Het zat er ooit aan te komen en het is zo ver! Michael Steyaert en Alexander Konijn zijn er in geslaagd de Rotterdam Hart van Holland Talents Cup 2020 te winnen. Met één ronde voorsprong op Siebe Deweirdt en Milan Fretin. In de finalejacht pakte de Belgisch-Nederlandse combinatie plots twee ronden. Michael maakt gebruik van DriveTrain onderdelen voor op de piste. Blij dit jong talent te hebben geholpen bij het samenstellen van zijn baanfiets!
04. juli 2019
Andreas Leknessund (20) kroonde zich tot Noors kampioen tijdrijden en werd 2de op de weg. Andreas is een veelzijdig talent, als laatste jaar junior hebben we hem in België begeleid tijdens verschillende rittenkoersen en interclubs van ons team. Vanaf 2021 zal hij uitkomen voor de WorldTour-formatie Sunweb. Het doet ons plezier om jonge talenten een kans te geven op Belgische bodem. Een naam om te onthouden!
04. juli 2019
Jesse heeft zich gekroond tot Belgisch kampioene bij de vrouwen. Wij steunen Jesse al langere tijd en kennen haar potentieel waardoor dit voor ons niet echt een verrassing was! Een dikke proficiat, zonder twijfel het begin van veel meer van dat!
02. januari 2019
Om het materiaal goed te beschermen tijdens het transport stellen we deze B&W fietskoffer ter beschikking van onze klanten. Volgende trip van onze Box, de Wooning 6 daagse van Rotterdam. Veel succes Michael en Martin!
05. december 2018
Afgelopen maand bezochten we onze lager fabrikant waarmee we een tijd geleden in zee zijn gegaan. Een knap bedrijf met zeer professionele vakbekwame medewerkers. Precisie en innovatie dragen ze hoog in het vaandel! Het siert me om te ontdekken dat wij niet alleen onze lagers van hen inkopen maar dat ook de bekende ceramische lagers merken hier hun bestellingen plaatsen. Test ze gerust uit, je zal versteld staan van hun uitstekende kwaliteit en lage rolweerstand!
01. oktober 2018
Binnenkort worden er opnieuw 6 daagse wedstrijden op de baan gereden. Op het programma staan de London Six days en de 6 daagse van Gent. Bepaalde renners hebben gekozen om met materiaal van Drive Train te rijden. Speciaal voor hen hebben we een tof pakket samengesteld in samenwerking met Miche en Hybrid Ceramic bearing. Wij wensen hen alvast veel succes toe tijdens de toekomst 6 daagse en de Londen 6 days U21.
21. september 2018
Een nieuwe voorraad Mavic® Body upgrade kits ligt klaar voor verzending. Snelle levering behoren tot onze doelstellingen.

Meer weergeven